
Jablkový srdiečkový koláč
Ako upiecť jablkový srdiečkový koláč? Takmer vôbec nerobím jablkové koláče. Ani neviem vlastne prečo. Asi preto, že mám najradšej jablko len tak surové. Ale každoročne
Ako upiecť jablkový srdiečkový koláč? Takmer vôbec nerobím jablkové koláče. Ani neviem vlastne prečo. Asi preto, že mám najradšej jablko len tak surové. Ale každoročne
Ak máte radi vôňu maku pri pečení, tieto linecké vás potešia. A ešte k tomu chutia zaujímavo a chrumkavo.
Maková mňamka. Vrháme sa na neho takmer hneď po upečení. Zmizne okamžite.
REINDLING. Táto špecialita pôvodne pochádza z Korutánska a je plnená škoricou, hrozienkami a orieškami. Ide vlastne o voňavé kysnuté cesto bohato plnené rôznymi plnkami. My
Tip na rýchle žemličky bez kysnutia – bez droždia či kvásku. Hotové do 30 minút.
Zaujímavá chuť vďaka cesnaku. Ak nemáte medvedí cesnak, použite normálny a rôzne čerstvé bylinky.