Na kurzoch kváskového pečenia sa ma často pýtate, či viete spraviť dobrý kváskový chlieb v pekárni. Tak po tomto bude už moja odpoveď veľké ÁNO!
Celozrnné mini bagetky. Môžete si spraviť aj viac cesta a mať ho v chladničke. Vždy si upečiete toľko bagiet, koľko práve potrebujete.
Najlepší s maslom a džemom na raňajky.
Chlebík bez rozkvasu, s použitím malého množstva kvásku.
Výborný aj na druhý či tretí deň. Nestvrdne na kameň. Netreba okamžite mraziť, ako ste boli doteraz zvyknutí.
Ako upiecť tekvicový chlieb? Ak máte chuť v týchto sychravých dňoch na trošku farby v jedle, je tento krásne sfarbený chlebík to pravé. Tekvica mu
Občas použijem do cesta aj pivo, nebojte, vôbec ho nie je cítiť.