Časť 1 | Postup – krok za krokom |
---|---|
lekcia 1 | RECEPT |
lekcia 2 | 1. KVÁSOK |
lekcia 3 | 2. ROZKVAS |
lekcia 4 | 3. PRÍPRAVA CESTA |
lekcia 5 | 4. KYSNUTIE |
lekcia 6 | 5. MOŽNOSTI KYSNUTIA |
lekcia 7 | 6. PEČENIE CHLEBÍKA |
lekcia 8 | 7. KONTROLA PEČENIA |
lekcia 9 | 8. Ako zistím, že chlieb je už upečený? |
lekcia 10 | 9. KRÁJANIE |
Časť 2 | Bonus |
lekcia 1 | Rada pre uskladnenie |
lekcia 2 | Rada k rozkvasu |
lekcia 3 | TIP PRE KVÁSOK |
lekcia 4 | Ako má vyzerať KVÁSOK |
lekcia 5 | POŠLEM KVÁSOK |
lekcia 6 | ČASTÉ OTÁZKY |